< Takaisin listaukseen

Yvonne Karsten: Seinä, aukene!

18,40 € 23,00 (sis alv 10%)

Seinä, aukene! - Miten tarinankerronta edistää itsetuntemusta ja yhdessäoloa?
Ensimmäinen suomalainen teos tarinoiden eheyttävästä voimasta. Teos tuo yhteen nykypsykologian tutkimukset kompetenssin kasvattamisesta ja ikivanhan tarinaviisauden.


MÄÄRÄ
TOIMITUS

Lähetetään sinulle tai haluamaasi osoitteeseen kahdesti viikossa.

Tuotekuvaus

Tarinankerronta on ihmiskunnan vanhin taidelaji. Tuhansia vuosia ennen kirjoittamisen ja lukemisen syntyä viisaus siirtyi sukupolvelta toiselle tarinoiden muodossa. Tarina on kasvattanut ihmisiä elämään yhteydessä itseensä, ryhmäänsä, yhteiskuntaan, luontoon ja kulttuuriin.


Seinä, aukene! on ensimmäinen suomalainen teos tarinoiden eheyttävästä voimasta. Teos tuo yhteen nykypsykologian tutkimukset kompetenssin kasvattamisesta ja ikivanhan tarinaviisauden. Tarinankerronta avaa ihmisten välille luontevan ja kaivatun kommunikaatioväylän, sillä tarinallinen lähestymistapa tuo empaattista ymmärrystä vuorovaikutukseen.

Seinä, aukene! on tarkoitettu lukijalle, joka on kiinnostunut ymmärtämään itseään ja kanssaihmisiä tarinoiden ja niiden kautta avautuvien oivallusten avulla. Erityisesti kirjasta on hyötyä opetus- ja koulutusalalla sekä hoitoalalla.

Yvonne Karsten on puhe- ja draamataiteen kouluttaja, esiintymisvalmentaja sekä kirjallisuus- ja kielitieteilijä. Hän on seurannut eheyttävän tarinankerronnan kasvua Isossa-Britanniassa ja muissa Pohjoismaissa ja haluaa kehittää suuntausta Suomessa.

 

Kirjailija: Yvonne Karsten

 

ISBN: 978-952-260-348-7
Sidosasu: nid, n.300 s.
Ovh.hinta: 23.00 €
Ilm: 02/2015
Kirjastoluokka: 17.3, 38.297

Näin asiakkaamme kertovat tästä tuotteesta

Saatat olla kiinnostunut myös näistä